Rádiofrekvenciás microtűs kezelés
(RFMN)

A bőrünkben jelenlévő kollagén és elasztin rostok mennyisége 25. életévünk betöltését követően hozzávetőlegesen évente 1 %-al csökken, ez a kötőszövet állomány vesztés a változókor idején különösen felgyorsul, a menopauzát követő első egy évben a kollagén rostok elvesztik 30 százalékukat, ami jelentős bőrfeszesség csökkenéssel jár.


Egyéb faktorok is befolyásolják kollagénrostok állapotát és mennyiségét, az elszenvedett napfény/UV károsodás mértéke, a dohányzás vagy a cukor bevitel mennyisége.


A rádiofrekvenciás microtűs kezelés során a klasszikus microtűs kezelés hatékonyságát a bőr különböző mélységeiben leadott rádiofrekvenciás energiával fokozzuk. Az arany bevonatú, szigetelt tűk segítségével az energia pont abban a bőrrétegben adódik le, ahol szeretnénk. A bőrfeszesség javulása a kezelés során beinduló kollagén és elasztinrostok újdonképződése miatt jön létre. A pórusok mérete csökken, az acnehegek /striák javulnak, a pigmentfoltok halványodnak, miközben a bőrfelszín integritása megtartott, a hagyományos ablatív lézerekkel vagy mélyhámlasztásokkal szemben. A kezelés így megfelelő fényvédelem mellett nyáron is végezhető.

Kérdésem van

A végleges eredmény a kezeléssorozat ( 2-3 kezelés javasolt 4-6 hét különbséggel) megkezdését követően 3-6 hónappal éri el a maximumát és tartós javulás hoz a bőr állapotában. A kezelés során a bőrön apró, szabad szemmel láthatatlan csatornák keletkeznek, ilyenkor az együlésben adott hatóanyagok felszívódása kiemelkedő, nem szükség további tűszúrásokra. A kezelés hatékonysága és tartóssága PRP terápiával vagy mezoterápiás koktélokkal így fokozható.

Arc kezelés mellett ideális beavatkozás a nyak vagy a dekoltázs állapotának javítására, ahol a börünk érzékenyebb, vékonyabb és hámlasztó jellegű kezelések hosszabb felépülési idővel járnak. gyógyulnak.

Testkezelések során nem csak a bőr feszessége javítható, pl a felkar megereszkedés vagy a térd körüli apró ráncok, hanem megfelelő beállítások mellett akár túlzott izzadás is hosszútávon kezelhető, legyen szó a hónalj, az arc vagy hajas fejbőr területéről.

Hogyan dolgozunk


Jelentkezzen konzultációra és foglalja le időpontját!


Rádiófrekvenciás microtűs kezelés (ASHLEY)
- test


Dr. Geszti Franciska

80,000 Ft

Várható időtartam: 30 perc


Időpont foglalás

Rádiófrekvenciás microtűs kezelés (ASHLEY)
- teljes arc


Dr. Geszti Franciska

120,000 Ft

Várható időtartam: 30 perc


Időpont foglalás

Rádiófrekvenciás microtűs kezelés (ASHLEY)
- teljes arc-nyak


Dr. Geszti Franciska

160,000 Ft

Várható időtartam: 45 perc


Időpont foglalás

Rádiófrekvenciás microtűs kezelés (ASHLEY)
- teljes arc-nyak-dekoltázs


Dr. Geszti Franciska

190,000 Ft

Várható időtartam: 60 perc


Időpont foglalás
IDŐPONT FOGLALÁS