Bemutatkozik a
SmartDerm rendelő


Saját rendelőmet azzal a céllal hoztam létre, hogy a hozzám forduló páciens nyugodt, esztétikus környezetben tudjon gyógyulni, szépülni. Az ehhez szükséges szakmai tapasztalatot az elmúlt években több kiemelt egészségügyi intézményben, külföldi mesterkurzuson és számos fantasztikus mentor mellett szerezhettem meg.

Bemutatkozás

Miért válassza a
SmartDerm rendelőt?


 • összeszokott, egymást kiegészítő magasan képzett csapat (bőrgyógyász, sebész, egészségügyi szakdolgozó, kozmetikus)
 • páciens központú, kiemelkedő minőségű ellátás
 • modern technológia
 • minimál invazív, természetes eredmény
 • gyönyörű környezet, könnyű megközelíthetőség,
 • ingyenes parkolás

Ismerje meg rendelőnket

JELENTKEZZEN KONZULTÁCIÓRA ÉS
FOGLALJA LE IDŐPONTJÁT!

Gyakori kérdések


Esztétikai kezeléshez szeretnék!
 • Esztétikai kezelést szeretnék, mit kell tudnom:ha még sosem találkoztunk, először konzultációra kérj időpontot. Ha bármilyen krónikus betegségben szenvedsz, gyógyszerlistával, dokumentációval készülj kérlek. Ha nincs kizáró ok, bizonyos kezeléseket az első konzultációval egy ülésben is el tudunk végezni (pl: botulinum toxin, bizonyos hyaluronsavas töltések, mezoterápia) van, amihez előkezelés, előkészítés szükséges (pl: hámlasztások, IPL, emelő szálak)
 • ha beavatkozásra érkezel, reggelizz, ebédelj, ne gyere üres gyomorral.
 • semmilyen kezelést nem tudunk elvégezni, ha babát vársz vagy szoptatsz
 • akut megbetegedések, antibiotikum szedés alatt, erős allergia esetén sem végzünk semmilyen esztétikai beavatkozást
Anyajegy műtét, egy kezeléssel megoldható?
 • ha korábban (3 hónapon belül) voltál nálunk anyajegyvizsgálaton, rögtön tudsz időpontot kérni.
 • ha nem jártál még nálunk, bizonyos jóindulatú elváltozások eltávolítására van lehetőség a konzultációval egy időpontban, de ha műtéti eltávolítás indokolt, arra egy Neked megfelelő időpontban előjegyzünk.
Sajnos nem tudok eljönni az időpontra
 • 24 órán belüli időpont lemondás esetén 50% készenléti díjat számítunk fel, ennek kifizetése nélkül nem tudunk többet fogadni
 • 24 órán túl online tudsz módosítani
Amit kémiai hámlasztásokról tudni érdemes
A kezeléseket ritka kivételtől eltekintve az őszi, teli időszakban végezzük, a hűvösebb időjárást és az alacsony UV sugárzást kihasználva. A beavatkozást megelőzően előkezelésre lehet szükség, ezt az első konzultáción megbeszéljük. A rendelőben elérhető az utókezelő csomag, amely feltétlenül szükséges a kívánt eredmény eléréséhez, kezelésről függően speciálisan kémiai hámlasztást követő időszakra kifejlesztett nyugtató, hámosodást elősegítő és fényvédő készítményt tartalmaz. A kezelt bőrfelület kipirosodik, beduzzadhat, kb 3. naptól intenzíven hámlani kezd. Ameddig a hámlás teljesen meg nem szűnik, sportolás, izzadással járó intenzív fizikai aktivitás, erős hőhatás nem javasolt.
Amit a botulinum toxin kezelésről tudni érdemes
Az izmok mozgásának csökkenése átmeneti. A végleges eredmény a kezelést követő 14. napon látható, ezt követően az eredmény 3-6 hónapig marad meg, fokozatosan áll vissza az eredeti állapotra az izommozgás. A kezelés előkészületet nem igényel, viszont a beavatkozást követő 2 napig az intenzív hőhatás, izzadás kerülendő. Kozmetikai masszázs két hétig nem végezhető. Mint minden tűvel végzett kezelésnél, minimális duzzanat, apró bevérzés előfordulhat, amely másnap már elsminkelhető.
Amit a szemkörnyék Frakcionált CO2 kezeléséről tudni érdemes

A szemkörnyéki frakcionált CO2 lézeres kezelést esetben 3 alkalommal végezzük 4-6 hetes időközönként az őszi-téli időszakban.

Az első beavatkozás előtt érdemes két héttel a kezelni kívánt terület botulinum toxinnal történő izomlazítása. A kezelést legtöbbször fém kontaktlencse védelemben végezzük érzéstelenítő szemcsepp alkalmazását követően.

A kezeléssorozat alatt és után folyamatos fényvédelem javasolt UVA/UV-B/HEV/IR elleni védelemmel.   A kezelt terület vörös lehet, beduzzadhat és hámlik, otthoni utókezeléshez szükséges készítmények a rendelőben megvásárolhatóak.

Első éjszaka javasolt megemelt fejjel aludni, a hámlás ideje alatt végig háton fekve.  Sminkelni a 4. naptól lehet. Intenzíven sportolni  7-10 napig nem javasolt, sauna 14 napig nem ajánlott. 

Kapcsolat, elérhetőségem


1124 Mártonhegyi út 61/a III emelet
Az utcában a parkolás ingyenes.


BEJELENTKEZÉS

Megközelítés tömegközlekedéssel:

Busszal, 112/110 Bürök utca/ Boldog Teréz Anya tér megállótól 5 perc séta
Villamossal: 59-es: Zolyómi lépcső megállótól 7 perc séta

IDŐPONT FOGLALÁS