Bemutatkozás

Dr. Geszti Franciska vagyok

bőrgyógyász szakorvos.

Saját rendelőmet azzal a céllal hoztam létre, hogy a hozzám forduló páciens a nyugodt, esztétikus környezetben tudjon gyógyulni, szépülni. Az ehhez szükséges szakmai tapasztalatot az elmúlt években több kiemelt egészségügyi intézményben, külföldi mesterkurzuson és számos fantasztikus mentor mellett szerezhettem meg.

A folyamatos továbbképzésem lehetővé teszi, hogy pácienseim a legkorszerűbb kezelésekben részesülhessenek, legyen szó esztétikáról, bőrgyógyászati vagy onkológiai problémáról. A megelőzést tartom az egyik legfontosabb orvosi tevékenységnek, így nagy hangsúlyt fektetek a páciensek széles körű tájékoztatására, a beteg edukációra.

Kérdésed van?

Nemzetközi tapasztalattal rendelkezem


Egyetemi tanulmányaimat részben Németországban (Freiburg, Köln), Franciaországban (Strassbourg) és az Egyesült Államokban (New York) végeztem. Bőrgyógyászati szakképzésem alatt lehetőségem nyílt több európai klinikán betekintést nyerni az ottani munkába (Malmö, Amsterdam, Bologna). Angolul és németül felsőfokon, franciául és spanyolul középfokon beszélek.

Időpontot foglalok

Tanulmányaim


2020

Európai Onkodermatológiai Licensz vizsga (EADO Berlin)

2018 - Bőrgyógyász Szakvizsga

2016-ban az EADV Michael Hornstein, 2017-ben a Euroderm Excellence és 2019-ben a Women’s Dermatologic Society-AAD és a World Congress of Dermatology ösztöndíját nyertem el, így lehetőségem nyílt több nemzetközi kongresszuson előadóként is részt venni.

2011-2018: Gyakorlati időmet a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján és az Országos Onkológiai Intézet Onkodermatológiai Osztályán töltöttem.

2005-2011 - Semmelweis Egyetem Budapest

II. Patológia Intézet-rezidens képzés, magyar és német nyelvű hallgatók oktatásában vettem részt.

Időpontot foglalok
IDŐPONT FOGLALÁS